Meer info? Mail ons info@stichtingeyeforyou.nl

Hemelvaartweekend 2019 was weer geweldig, we gaan ons weer inzetten voor een editie 2020!

Ga je dan ook mee?

Wat is Eye for You?

Eye for You is een groep vrijwilligers die zich inzet om een leuk Hemelvaartweekend te organiseren voor (jong) volwassenen met een visuele beperking tussen de 18 en 40 jaar. Indien nodig kan begeleiding geboden worden. Misschien ken je ons van een ander dagje uit of weekendje weg.

Wanneer gaan we?

We gaan ons weer inzetten om een editie 2020 te organiseren. Hou onze site in de gaten!

Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of meer informatie wil (bijv. in verband met zorg, begeleiding, of vragen over het programma), kun je contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen via 010-4347433 (niet meer na 20.30 uur!). Je kunt ons ook een persoonlijk bericht via onze facebookpagina te sturen: www.facebook.com/stichtingeyeforyou/ Wij zullen dan proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ben jij er bij dit jaar?